Valentina Pelinel s-a simțit rău după petrecerea de nuntă. Stresul și oboseala i-au pus capac

Sarcina, stresul și oboseala și-au pus amprenta pe Valentina Pelinel la nunta cu omul de afaceri Cristi Borcea, care a avut loc în weekend la Budapesta.

Potrivit wowbiz.ro, Valentina Pelinel s-a simțit rău după petrecerea de nuntă. Ea a acuzat, printre altele, stări de vomă.

  „A acuzat stări de vomă și de oboseală… După ce s-a odihnit un pic, Valentina și-a revenit și a putut să meargă împreună cu prietenele ei la o plimbare prin centrul Budapestei”, au povestit surse din anturajul blondei.

Conform aceleiași surse, Valentina Pelinel s-a agitat foarte mult în ziua nunții și nu numai.

 „Nici rochiile de mireasă nu erau așa cum își dorea, micuțul Milan a și răcit puternic în zilele de dinaintea evenimentului, în plus, și ceremonia religioasă s-a amânat pentru o altă oră decât cea stabilită inițial… Oboseală se adun[, ceea ce nu este un lucru bun, iar Pelinel a fost destul de afectată…”.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.  Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a avut loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea a avut  loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata