Cătălin Botezatu, declaraţie INCREDIBILĂ despre Bianca Drăguşanu după ce aceasta a fost părăsită de Alex Bodi. Designerul face dezvăluiri surprinzătoare

Cătălin Botezatu, declaraţie INCREDIBILĂ despre Bianca Drăguşanu. Vezi ce spune despre fosta lui iubită.

Creatorul de modă a spus de nenumărate ori că Bianca Drăguşanu este una dintre femeile care l-au marcat şi cu care şi-ar fi dorit, la un moment dat, să se căsătorească.

Mai mult decât atât, în ultimii ani, Bote a devenit apărătorul principal al fostei prezentatoare tv în momentele în care aceasta a fost atacată din toate direcţiile şi trădată de prieteni buni.

"Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni", a spus Bote recent.

Cătălin Botezatu, declaraţie INCREDIBILĂ despre Bianca Drăguşanu. "A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită"

Ei bine, deşi frumoasa blondă este înfierată, parcă mai rău ca niciodată, în fel şi chip, pe reţelele de socializare după despărţirea de Victor Slav şi relaţiile eşuate cu Tristan Tate si Alex Bodi, doi bărbaţi extrem de înstăriţi, designerul nu ezită să sară din nou în apărarea ei.

"Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată... Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private  iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată "femeie uşoară". Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c...ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste", a declarat Cătălin Botezatu.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata