Disparitia lui Ilie Balaci a lasat un gol imens in sportul romanesc, fosta mare glorie a Craiovei si a echipei nationale murind duminica dimineata, la doar 62 de ani, in casa mamei sale din Craiova.

Ultimele clipe din viata "marelui blond" au fost rememorate pentru Wowbiz.ro de catre un membru al familiei Balaci.

"Ilie s-a trezit dimineata dupa ce statuse pana pe la 3 in club si nu parea sa fie suferind. In apartamentul cu 3 camere din Rovine se aflau mama lui si menajera. La un moment dat, Ilie i-a cerut un pahar cu apa mamei lui, iar pana sa bea apa a pus mana pe telefon si a sunat-o pe Luminita Cioroianu, sotia lui Florin Cioroianu, bun prieten cu el, sa-i spuna ca a inceput sa se simta rau! Medic ORL-ist, Luminita l-a intrebat ce are, iar Ilie i-a spus ca incepe sa se sufoce, ca nu poate sa respire. Imediat, Luminita i-a spus ca vine ea in 10 minute, iar menajera a iesit de urgenta din casa, sa ceara ajutor. Pana sa intervina insa cineva, Ilie a deschis usa apartamentului si a strigat cu ultimele puteri "Ajutati-ma , fratilor, ca mor!" Au fost ultimele lui cuvinte, pentru ca imediat s-a prabusit in prag si nu s-a mai ridicat".

Duminică dimineaţă, aflat în locuinţa mamei sale din Craiova, fostul mare fotbalist Ilie Balaci (62 de ani) a încetat din viaţă ca urmare a unei insuficienţe cardio-respiratorii şi a unui infarct miocardic. În ciuda încercărilor disperate ale medicilor, care l-au resuscitat vreme de o oră şi jumătate, cel supranumit ”minunea blondă” nu a mai putut fi salvat. Tragedia a şocat întreg sportul românesc, Ilie Balaci fiind considerat - împreună cu Dobrin şi Hagi - membru de bază în tripleta de aur a fotbalului autohton. Poliţiştii de la Secţia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, inclusiv familia solicitând acest lucru.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata