Destinul amoros, tragic, al Irinei Rimes! Casatorita la doar 22 de ani, sotul a inselat-o, lasandu-si amanta gravida…de doua ori | DEZVALUIRI

Irina Rimes este o artista de succes, insa viata ei sentimentala a fost una extrem de trista.
Putina lume stie ca la cei 26 de ani ai ei, Irina Rimes a suferit din dragoste, Cantareata din Republica Moldova, care in ultimii ani a devenit celebra si in Romania, a fost casatorita cu un coleg, Andi Banica.
Desi de fiecare data cand e intrebata de iubit, Irina Rimes refuza sa vorbeasca despre viata ei sentimentala, artista a trait o poveste de iubire sfarsita dureros. Presa a scris, anul trecut, ca Andi Banica ar fi inselat-o pe Irina Rimes cu o contabila pe care a si lasat-o insarcinata, nu o data, ci de doua ori.
Povestea cu iz de telenovela este una incalcita. Se pare ca Andi a aflat ca amanta lui este gravida si cu toate acestea a parasit-o. Dupa patru luni, amanta a pierdut sarcina, iar barbatul s-a intors la ea. Femeia a ramas din nou insarcinata dar de data aceasta Andi i-a fost alaturi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata