Cât o costa pe Elena Udrea traiul în Costa Rica? Preţul unui abonament la sala de fitness e de 45 euro | EXCLUSIV

Elena Udrea, care se află de la începutul anului în Costa Rica, a fost reţinută în urmă cu două zile pe o stradă din San Jose.

Elena Udrea se află de luni bune în Costa Rica, ţară unde a cerut şi azil politic. În perioada în care a locuit în Costa Rica, Elena Udrea a fost însărcinată, iar în urmă cu două săptămâni a şi născut o fetiţă.

Avocaţii Elenei Udrea au afirmat, după reţinerea fostei politiciene, că aceasta speră că nu va fi extrădată din Costa Rica, ea având în acest moment două atuuri: este mama unei fetiţe, care este cetăţean costarican, si are o proprietate în ţara respectivă. Asta deşi, în urmă cu câteva luni, într-o intervenţie telefonică la o emisiune tv, Elena Udrea spunea că nu are o proprietate în Costa Rica şi că stă cu chirie.

Conform autorităţilor din Costa Rica, Elena Udrea a fost reţinută în timp ce se afla pe stradă, în zona Sabana Oeste din San Jose. Dacă Elena Udrea locuieşte în această zonă a capitalei din Costa Rica, conform site-urilor de imobiliare, un apartament luxos aici costă între 250.000 euro şi 700.000 euro, fiind vorba despre locuinţe cu două-trei dormitoare, piscină şi alte facilităţi.

Cât o costă pe Elena Udrea traiul în Costa Rica? Coşul alimentar minim e de 70 de euro pe lună

Conform statisticilor, un costarican de condiţie medie, arată estimările locale, se întreţine cu circa 800 de euro pe lună, adică până în 3.600 de lei. Iar, guvernul din Costa Rica susţine că pentru o persoană, coşul alimentar minim ar fi de 70 de euro (47.000 de colones) pe lună.

Conform site-urilor care oferă preţuri actualizate ale unor produse şi servicii, traiul în Costa Rica nu e foarte scump pentru Elena Udrea. Iata preţurile catorva servicii considerate de lux în Costa Rica: un abonament lunar la o sală de fitness este 45 de euro, iar un tratament complet la hair stylist costă în medie 35 de euro.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata