Ce a cerut Valentina Pelinel în mod expres pentru nunta de duminică. Nu vrea să fie mai prejos ca Alina Vidican

Valentina Pelinel nu vrea să fie mai prejos decât fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, astfel că s-a ridicat imediat cu o pretenție care, de altfel, i-a și fost satisfăcută.
La nunta cu Cristi Borcea, din anul 2011, Alina Vidican a venit într-o limuzină extrem de scumpă și foarte luxoasă. Valentina Pelinel, cea de-a treia și actuala soție a fostului acționar de la Dinamo, nu vrea să fie mai prejos decât rivala ei, astfel că a cerut și ea să aibă parte de limuzină în ziua nunții care va avea loc la Budapesta.
Conform wowbiz.ro, Valentina Pelinel va ajunge la restaurantul unde va avea loc petrecerea cu o limuzină, al cărei preț pe oară este de 5.000 de euro.
„A vrut și ea să meargă cu automobilul de lux, la fel ca Alina, la cununia cu Cristi, atunci când a coborat dintr-o super limuzina albă, foarte scumpă”, au declarat surse din apropierea cuplului Borcea.
Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac nuntă în Ungaria.
Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata