Carmen de la Salciua, in spital! Care este starea de sanatate a artistei

Carmen de la Salciua a ajuns in spital noaptea trecuta, dupa ce acesteia i s-a facut rau. O persoana apropiata a acesteia a povestit despre cum se simte.
Carmen de la Salciua se afla sub atenta supraveghere a medicilor, dupa ce, in urma cu o zi, a ajuns la spital. O persoana apropiata acesteia a povestit intr-o emisiune TV despre starea de sanatate a cantaretei de muzica populara. De asemenea, persoana care a vorbit in numele artistei sustine faptul ca momentele de tandrete pe care le-au avut Carmen si barbatul respectiv, in filmulet, nu inseamna nimic.
"Ei sunt prieteni foarte buni. Filmuletul nu inseamna nimic. A fost chemata sa cante aproximativ o ora. Carmen mereu a cantat la petrecerile lui", a spus persoana apropiata a artistei.
Carmen de la Salciua si Culita Sterp au divortat, oficial, la notar. Decizia a fost luata in urma lipsei stabilitatii si prezenta infidelitatii in relatia de cuplu.
Carmen de la Salciua a povestit in urma cu cateva zile in emisiunea Teo Show despre relatia pe care a avut-o alaturi de Culita Sterp: "Asta a fost, din pacate! Nu regret nimic! Multe femei se regasesc in povestea mea. Multe femei mi-au scris, multe se complac in relatii care nu mai functioneaza si asta nu e un lucru bun. A fost o relatie cu bune si cu rele. S-a racit relatia. Nu o sa-l denigrez niciodata!".




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata