3 detalii mai puțin cunoscute despre Felix Baumgartner

Pe Felix Baumgartner îl cunoaștem cu toții, în special datorită relației cu Mihaela Rădulescu. Însă trecutul lui este mai puțin cunoscut. Puțini știau că Felix a fost arestat sau că a avut o relație cu o vedetă Playboy.

Felix Baumgartner a fost arestat în 2012
Așa cum era de așteptat pentru un bărbat atât de neînfricat, Felix are o personalitate puternică și se pare că se enervează destul de repede. Cel puțin așa deducem după întâmplarea din 2012, când a ajuns la închisoare în urma unei altercații. El a fost condamnat pentru loviri și alte violențe și a primit o amendă penală după ce a bătut un șofer de tir de origine greacă. Totul a pornit de la un conflict minor, însă spiritele s-au încins rapid și a fost chemată poliția.

Nu a fost singura problemă cu autoritățile. Câțiva ani mai târziu, el a cerut statului austriac să fie scutit de taxe pe motiv că și-a câștigat banii ca sportiv. Atunci când a fost refuzat, Felix a decis să se mute în Elveția. Casa din Salzburg și elicopterul i-au fost confiscate.

Felix Baumgartner a fost implicat în controverse politice
În ianuarie 2016, Felix și-a atras critici masive în țara sa, atunci când a postat pe Facebook cuvinte dure la adresa refugiaților și a afirmat că premierul Ungariei, Viktor Orban, ar trebui să primească Premiul Nobel pentru pace pentru că a refuzat să primească refugiați musulmani în Ungaria. La scurt timp, Felix a anunțat că îl sprijină la alegerile prezindețiale din Austria pe reprezentantul controversat la unui partid populist de dreapta. După ce contul de Facebook i-a fost închis, Felix a declarat că probabil devenise prea incomod pentru anumiți politicieni.

Cum arată mama lui Felix Baumgartner
Mama lui Felix se numește Eva, iar faimosul parașutist mai are un frate, Gerald. Dacă pe Gerald îl știu mulți, el fiind antrenor și manager al unei echipe de fotbal, mama lui Felix a fost mereu o prezență discretă. Însă fanii lui Felix au avut o ocazia să o vadă într-una din imaginile postate pe Instagram de iubitul Mihaelei Rădulescu.

”Tocmai am găsit această poză cu mama purtând casca mea în seara dinaintea săriturii. O ador!”, a spus Felix, referindu-se, desigur, la săritura din stratosferă care l-a făcut faimos în toată lumea.

Cine sunt fostele iubite ale lui Felix
Felix a avut o relație cu vedeta Playboy Gitta Saxx, din Germania, apoi a fost logodit cu Nicole Ottl, manechin și regină a frumuseții în Austria. Din păcate, nunta nu a mai avut loc și s-au despărțit în 2013. Nicole este acum antrenor de fitness si gimnastică.

Nicole Ottl, fosta logodnică a lui Felix.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata