Valentina Pelinel radiază lângă Cristi Borcea. „Hai că Milan sigur vrea și o surioară”

Valentina Pelinel este mai fericită ca niciodată că și-a văzut bărbatul acasă. Blonda radiază la brațul omului de afaceri Cristi Borcea, eliberat recent din închisoare.

Valentina Pelinel s-a afișat la brațul iubitului ei, Cristi Borcea, într-o superbă rochie de culoare verde, care i-a scos în evidență atuurile fizice, de la bust la picioarele lungi și tonifiate.

Blonda radiază de fericire alături de Cristi Borcea, iar acesta, la rândul lui, pare extrem de fericit lângă mama celui mai mic copil al său, Milan.

Valentina Pelinel a dat publicității fotografia în care apare strălucitoare la brațul partenerului ei de viață, iar reacțiile pe care fostul model le-a primit au fost copleșitoare.

„Wow! Wow! Un cuplu perfect!”, „Măi, ce să zic, sunteți foarte faini. Hai că MIlan sigur vrea o surioară”, „Cea mai frumoasă pereche sunteți. Vă potriviți”, „fericirea are chipul vostru”, „Extraordinar de frumoși”, „Sunteți foarte frumoși! Să fiți fericiți toată viața!”, sunt complimentele primite de valentina Pelinel și Cristi Borcea.

INFO


Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata