Prima imagine cu mama criminala din Craiova. Femeia care si-a ucis copilul de 3 ani i-a socat pe magistrati in sala de judecata

Noi detalii despre crima oribila din Craiova! Mama care si-a ucis baietelul de 3 ani i-a socat pe anchetatori in sala de judecata.

Crima a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in localitatea Unirea, din judetul Dolj. Femeia, in varsta de 33 de ani, era impreuna cu sotul si cei trei copii la tara.
Cand a venit seara, femeia s-a dus la culcare cu copilul de 3 ani, iar tatal s-a culcat in alta camera cu celalalt baietel, de 6 ani, si fetita de un an. In aceeasi casa se nau aflat parintii si fratele femeii.
In jurul orei 4 dimineata, femeia s-a trezit si si-a strans copilul de gat. Apoi si-a chemat sotul si i-a aratat ce a facut. Femia i-a spus sotului ca a crezut ca este un spirit malefic si nu si-a dat seama ca este copilul ei. Barbatul a sunat imediat la 112, insa medicii nu au putut sa-l salveze pe copilas.
In sala de judecata, femeia le-a spus magistratilor ca in timp ce isi strangea copilul de gat a realizat ca nu este Diavolul, dar asa a vrut Dumnezeu.

"L-a luat Dumnezeu pentru ca era plin de viata", a spus femeia.

Femeia de 33 de ani, angajata a Directiei pentru Protectia Copilului si Asistenta Sociala Dolj, a fost arestata pentru 30 de zile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata