Ipostaza cu care Cristi Chivu a cucerit mediul online. „Un tată minunat, sunteți o familie de excepție”

Fostul fotbalist Cristi Chivu este un familist convins și un tătic devotat fiicelor sale.

Adelina Chivu, partenera de viață a fostului jucător de fotbal Cristi Chivu, l-a fotografiat pe acesta într-una dintre cele mai înduioșătoare ipostaze, în rol de tătic. Cristi Chivu a fost surprins în timp ce o ținea strâns în brațe pe una dintre cele două fiice ale lui, Anastasia care, la rândul ei, era toată cuibărită la pieptul celebrului ei tată.

„Dragoste pură ❤️ @cristianchivu #fata lui tata # #anastasia #chivu”, a scris Adelina Chivu în dreptul imaginii în care soțul ei apare ținând-o strâns în brațe pe fiica lor, Anastasia.

Imaginea i-a impresionat foarte mult pe internauții.

„Unde găsești siguranța și dragostea necondiționată? Numai în brațele părinților… indiferent ce vârstă ai! Multă fericire întregii familii”, „O imagine superbă”, „O familie minunată”, „Un tată minunat, sunteți o familie de excepție! Vă admir și vă stimez din suflet”, „Superb”, au reacționat prietenii virtuali.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei, în 2008, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Ştirbey, naşi fiind Victor şi Manuela Becali. Cei doi au împreună două fetițe: Natalia și Anastasia.

Cristi Chivu a devenit, de curând, antrenor la Inter Milano!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata