Imran Khan, un playboy al vieții de noapte londoneze, s-a căsătorit cu o femeie fără să-i vadă fața și este aproape să devină premierul Pakistanului

Imran Khan, favoritul în cursa electorală din Pakistan pentru postul de premier, este un fost playboy, considerat în țara sa aproape un semizeu datorită performanțelor sportive extraordinare obținute atunci când era căpitanul echipei naționale de crichet.

Khan a fost căsătorit de trei ori până acum, dar ultima dintre căsnicii, începută în luna februarie a acestui an, este cea mai ciudată dintre ele, deoarece nu a văzut fața soției sale până după ce au schimbat jurămintele de nuntă.

Ajuns la 65 de ani, Khan a fost căsătorit mai întâi cu Jemima Goldsmith, o britanică moștenitoarea unui imperiu financiar. Cei doi au divorțat în 2004, dar fostul jucător de crichet spune că au rămas foarte buni prieteni.

Jemima Goldsmith, prima soție a lui Imran Khan

A urmat apoi, în 2014, a doua căsătorie, cu o altă britanică, Reham Khan, prezentatoare a rubricii meteo la BBC. A divorțat dea ea după zece luni tumultoase. Acea căsnicie este acum cea mai mare amenințare asupra carierei sale, deoarece fosta sa soție a publicat recent o carte în care susține că actualul candidat este bisexual, consumă droguri de mare risc și are cel puțin cinci copii din afara căsniciei, unii dintre ei cu femei din India – o acuzație extrem de gravă în ochii pakistanezilor.

Reham Khan, a doua soție a lui Imran Khan

Cu toate acestea, când a venit la cea de-a treia sa căsătorie, care a avut loc în februarie anul acesta, el mărturisește că nu i-a văzut chipul viitoarei soții până după nuntă. Motivul, explică fostul căpitan al echipei de crichet a Pakistanului, este că mireasa lui, Bushra Maneka, în vârstă de 39 de ani, este un îndrumător spiritual în ramura mistică Sufi a islamului și nu își arată fața altor bărbați în afara soțului său.

Ea este mamă a cinci copii, iar atunci când l-a întâlnit pe Khan, cu trei ani în urmă, era căsătorită cu primul ei soț, un înalt funcționar vamal.

Referitor la momentul în care Bushra și-a îndepărtat în cele din urmă vălul, Khan povestește că 'Nu am fost deloc dezamăgit, iar acum am o căsnicie fericită'.

Bushra Maneka, a treia soție a lui Imran Khan

Khan recunoaște, însă, că în anii 1980, când a trăit ca un playboy, consumând la fel de multă energie pe teren cât și în cluburile de noapte londoneze nu ar fi conceput ca cineva să-i spună că se va căsători cu cineva pe care nu a văzut-o la față. 'Dar între timp, mi-am dat seama treptat că, deși știu mai multe despre atracția fizică decât oricine altcineva, de fapt, caracterul unei persoane, mintea și intelectul, sunt mai importante decât fizicul', concluzionează fostul star al crichetului pakistanez.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata