EXCLUSIV/ Doru Octavian Dumitru, glume pe litoral, la o terasă cu grătar

Doru Octavian Dumitru (62 ani) amuză lumea la o terasă, în bazarul din stațiunea Neptun. Cândva cel mai popular comic, artistul, care locuiește din anii ’90 în Canada, vine tot acasă, unde lumea-i înțelege umorul. Și cum mai bine să meargă veselia decât lângă un grătar, lângă cel mai mare și mai cunoscut grill din Neptun.

La un moment dat, supărat că nu mai provoacă valuri de râsete ca odinioară, Doru Octavian Dumitru și-a anunțat retragerea din cariera artistică, susținând că nu mai există public român doritor de spectacole de comedie de calitate. Dar s-a răzgândit și mai nou face stand up comedy, conferințe (s-a străduit să înveţe oamenii despre cum se pot dezvolta prin autocunoaştere) și a încercat să-și vândă scheciuri umoristice pe propriul site, însă fără prea mare succes.

În ultima perioadă artistul a 'renăscut' în Franța și Belgia dar mai ales Italia, unde are periodic spectacole.

În anii ‘90, Doru Octavian Dumitru și Vacanța Mare deveniseră cele mai cunoscute branduri ale comediei populare, cu vânzări de milioane de casete audio, asta pe fondul pirateriei din acele vremuri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata