Cum arată fiica fotomodelului indian Aishwarya Rai, una din cele mai frumoase femei din lume FOTO

Actrița și fotomodelul inidan Aishwarya Rai este considerată una din cele mai frumoase femei din lume, fermecând întreaga planetă cu ochii ei albaștri și trăsăturile fine. Iar fiica ei pare să îi calce pe urme.

Rai, care este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan, este fostă Miss World. Înainte de a începe cariera în actorie, ea a lucrat ca model și a câștigat faima după ce a obținut titlul de Miss World în 1994.

Deseori citată de către mass-media ca cea mai frumoasă femeie din lume, Rai a debutat cinematografic în filmul lui Mani Ratnam ,,Iruvar” (1997) și a avut un succes comercial în filmul Jeans (1998 ). Ea a venit în atenția Bollywood-ului în filmul Hum Dil De Chuke Sanam (1999), în regia lui Sanjay Leela Bhansali. Performanța ei în film a făcut să castige premiu de cea mai buna actriță la Filmfare Awards.

Pe parcursul carierei sale, Rai a jucat în peste patruzeci de filme hindi, în limba engleză, tamil și bengali, inclusiv productii internaționale.

Foto: Aishwarya  Rai și fiica ei, Aaradhya (Facebook)

Actrița a avut o relație cu actorul Salman Khan, de care s-a despărțit în anul 2001. În 2007, ea s-a căsătorit cu Amitabh Bachchan cu care în prezent are o fetiță, Aaradhya.

Aishwarya, soțul ei Abhishek și fetița lor, Aaradhya (Foto: Facebook)

Luna aceasta, Aishwarya a filmat câteva reclame pentru un brand celebru din Paris și a decis să își prelungească șederea în capilata Franței pentru a se bucura de o scrută vacanță alături de familie, la Disneyland.

Imediat, actrița a postat pe conturile sale de socializare mai multe fotografii în care apare alături de micuța Aaradhya.

Aishwarya Rai se mândrește cu fetița sa de fiecare dată când are ocazia. Deși seamănă mai mult cu tatăl ei, Aaradhya a moștenit o parte din trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Aishwarya și Aaradhya la Disneyland (Foto: Facebook)


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata