Adevărata relație dintre Valentina Pelinel și prima soție a lui Cristi Borcea. Cum se înțelege, de fapt, cu Mihaela Borcea

Valentina Pelinel a explicat care este cu adevărat relația dintre ea și prima soție a actualului ei iubit, omul de afaceri Cristi Borcea.

Valentina Pelinel trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, Milan.

Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care a petrecut Paștele în familie, și cu Alina Vidican.

Despre relația pe care o are cu prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a făcut dezvăluiri Valentina Pelinel în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

„Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație nor­mală, atât pe plan personal, cât și în afa­ceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere. Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.

„Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata