Tatăl care a crescut singur opt copii dezvăluie cele 15 reguli pe care i le-a lăsat soția sa înainte să moară

Ian Millthorpe, din Anglia, și-a crescut singur cei opt copii pe care i-a avut cu soția sa, Angie, înainte ca aceasta să moară în 2010. Ea i-a lăsat, însă, o listă cu 15 reguli după care trebuie să se ghideze pentru a-și crește corect copiii, scrie The Mirror.

Ian povestește că a fost devastat când și-a pierdut soția din cauza cancerului în 2010, lăsându-l să crească singur cei opt copii. ”Din fericire Angie mi-a făcut viața mai ușoară lăsându-mi lista cu cele 15 reguli de educare a copiilor”, spune Ian.

Lista, deși pare simplistă la prima vedere, cuprinde sfaturi începând de la ritualurile de culcare ale copiilor până la verificarea anturajului în care se învârt cei opt.

Angie a decedat pe 19 octombrie 2010, dar a început să se pregătească pentru momentul în care nu va mai fi alături de familia ei cu mult timp înainte. Ian povestește că într-o zi l-a întrebat care este ziua de naștere a unuia dintre copii și el nu a știut răspunsul. Și-a dat seama atunci că trebuie să-i scrie soțului ei un îndrumar privind creșterea copiilor.

Acum, opt ani mai târziu, Ian folosește în continuare aceeași listă scrisă de soția lui într-un caiet, pentru a-i crește pe copiii cei mai mici și pe cei cinci nepoți pe care îi are de la copiii mai mari.

Cuplul avea trei băieți, Ryan, Damon și Reece, atunci când Angie a fost diagnosticată cu cancer la sân, pe când avea doar 29 de ani. Cinci ani mai târziu, după ce credeau că pericolul a trecut și Angie părea a fi scăpat de cancer, au mai avut încă cinci copii, Connor, gemenii Jake și Jade, Corey și Ella.

Atunci când fiica cea mai mică avea doar doi ani, Angie a dezvoltat o tuse persistentă și a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în fază terminală.

Acum cei opt copii au între 32 și 10 ani și dacă cei trei băieți mai mari sunt realizați, au familiile lor și locuiesc în apropiere de tatăl lor, ceilalți cinci mai mici sunt în continuare la scoală.

Lista lăsată de Angie pentru soțul ei:
Împletește părul fetelor
Trebuie să-și facă lecțiile înainte de a merge la somn
Trebuie să fie în casă înainte de lăsarea întunericului
Verifică la ce programe tv se uită
Nu-i lăsa să-și roadă unghiile
Verifică ce prieteni sau prietene au
Continuă să mergi la Thornwick Bay cu toată familia
Fi strict cu ei
Verifică-le părul de păduchi
Doar o oră pe zi la calculator
Ai grijă ca Ella să-și ia medicamentele
Nu înfierbânta prea tare fierul de călcat la cămăși
Nu o lăsa pe Ella să facă baie singură
Nu-i lăsa să mănânce prea multe dulciuri
Acoperă-le capul când ies afară în zilele însorite



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata