S-a iubit Ionela Prodan cu Ion Dolanescu? "Ea il prezenta ca iubitul dansei, dar el se cam ferea, nu ii convenea asta!" - Ce spun oamenii din anturajul celor doi

Au fost doi mari artisti ai scenei populare, iar povesti despre ei vor exista mereu. Multa lume spune ca, in trecuyt, Ion Dolanescu si Ionela Prodan au fost iubiti.

Prima data, aceste lucruri au iesit la iveala la moartea celebrului artist, dar la vremea respectiva Ionela Prodan a negat cu vehementa totul. Acum, dupa ce si ea a trecut in nefiinta, aceste "acuzatii" despre o iubire intre Dolanescu si Ionela Prodan au iesit din nou la iveala.

"Ionela Prodan nu era foarte cunoscut, nu facea parte dintre cele mai de succes cantarete, dar s-a bagat pe langa Ion Dolanescu si asa a devenit cunoscuta. Unde era domnul Dolanescu era si ea, nu putea sa scape deloc. Ea sustinea ca domnul era iubitul ei, dar Dolanescu se cam ferea. Nu voia sa faca casa cu ea", a povestit un apropiat al Ionelei Prodan, noteaza cei de la cancan.ro.

Aceleasi voci spun ca Ionela Prodan si Ion Dolanescu au avut o relatie amoroasa, relatie pe care au consumat-o in secret si doar "gurile rele" au scos-o la iveala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata