Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

In toamna lui 2016, lumea muzicii folclorice era zguduita de o veste trista. Indragitul cantaret de muzica folclorica si prezentator tv Aurelian Preda pierdea lupta cu un tip nemilos de cancer. Era un barbat blajin si credincios, pe care toti cunoscutii il iubeau.

La varsta de 47 de ani a inchis ochii pentru totdeauna, iar ultima sa dorinta a fost indeplinita. Solistul a fost inmormantat la Manastirea Dervent, o oaza de liniste, cu verdeata si inconjurata de o energie speciala.

Locul lui de veci a devenit imediat un punct de pelerinaj, apropiatii lui, dar si romani care l-au vazut doar la televizor si ii iubeau muzica, mergand la Dervent sa-i aprinda lumanari si sa-i duca flori, icoane sau jucarii de plus.

Fiica lui, Ana-Maria Rosa sufera inca enorm dupa pierderea tatalui si merge la mormantul lui cat de des poate. Acolo se simte aproape de omul care i-a ghidat pasii si a educat-o in spiritul crestin.

Ei bine, mormintele de la manastirea Dervent au si un "paznic" de nadejde, un calugar care are grija sa aprinda mereu lumanari la locurile de veci si sa le ingrijeasca. Majoritatea celor care trec pe acolo sustin ca pleaca de la Dervent calmi si cu judecata limpede.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata