EXCLUSIV | Gabriel Cotabiță pleacă în turneu, la trei ani de când a păcălit moartea. Sărbătorește Centenarul Marii Uniri

Gabriel Cotabiță pleacă în turneu, la trei ani de când a păcălit moartea. Cântărețul de 62 de ani sărbătorește, de Centenarul Marii Uniri, un secol de muzică românească, printr-o serie de concerte care vor reuni pe scenă mai mulți artiști.

Seria de concerte pe care le organizează însuși solistul va debuta la sfârșitul lunii curente, pe 30 iunie, la Ovidiu, se numește “Un secol de muzică românească – Gabriel Cotabiță & prietenii” și va aduna alături pe scenă o mulțime de nume grele din muzica ușoară. Țelul lor este să acopere ultimii 100 de ani de muzică. Iar cel mai aproape de acest deziderat e Horia Moculescu, apreciatul compozitor care a împlinit în luna martie 81 de ani.

Alături de Gabriel Cotabiță, vor aniversa 100 de ani de muzică românească Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Sanda Ladoși, Gheorghe Gheorghiu și Silvia Dumitrescu.

De la începutul anului, în toată țara s-a dat startul unor evenimente muzicale gratuite, al căror scop este să sărbătorească Marea Unire: “Balada, un secol de muzică românească” (muzica clasică), “România în Sărbătoare”, “Centenar 2018” sau “100 de ani împreună”. Acestora li se adaugă acum și evenimentul soliștilor de muzică ușoară, “Un secol de muzică românească”.

Vă reamintim că, în 2015, Cotabiță a trecut razant pe lângă moarte, solistul fiind găsit în stop cardio-respirator într-o sală de fitness. Trei săptămâni s-a aflat în comă, dar și-a revenit miraculos, apoi a trecut printr-un proces complex de recuperare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata