Cum arata, in realitate, o cantareata despre care credeai ca este sexy? Cristina Vasiu, pictorial cotroversat in lenjerie intima

Cristina Vasiu a devenit cunoscuta pentru talentul pe care, pe scena, l-a dovedit de fiecare data, miniona blondina fiind insa apreciata si pentru frumusetea ei naturala si prospetimea de care dadea dovada. Doar ca, de curand, a facut un pictorial… discutabil.
Cristina Vasiu a devenit cunoscuta pentru talentul pe care, pe scena, l-a dovedit de fiecare data, miniona blondina fiind insa apreciata si pentru frumusetea ei naturala si prospetimea de care dadea dovada. Doar ca, de curand, a facut un pictorial… discutabil.
Mai exact, de curand, Cristina Vasiu a simtit nevoia unui pictorial cat se poate de incendiar, probabil pentru a promova vreo noua productie muzicala care sa o aduca, din nou, pe primele locuri ale topurilor de specialitate de la noi din tara. Asa ca, fara sa stea pe ganduri, frumoasa cantareata a renuntat la haine si, pozand in lenjerie intima, abordand pozitii care mai de care mai incitante, blondina s-a lasat pe mana fotografului. Doar ca, pare-se, unele dintre tinutele abordate nu au fost cele mai inspirate cu putinta, multi dintre fanii ei observand ca artista a trecut un amanunt cat se poate de important atunci cand vine vorba de fotografii in lenjerie intima.

Mai exact, partea de sus a lenjeriei, una care ar fi trebuit sa ii scoata in evidenta bustul natural cu care se lauda, in loc sa o faca sa arate perfect, o face sa para mult mai varstnica decat ar fi ea in realitate si, asa cum observa unul dintre fani, “invinsa de gravitatie”. Cu toate acestea, in apararea ei, putem observa ca restul fotografiilor, cele in care apare intr-o alta lenjerie intima, nu par sa fie la fel de… discutabile.

Cristina Vasiu s-a maritat in secret! Fosta castigatoare a Festivalului de la Mamaia s-a casatorit in Canada


Cristina Vasiu, castigatoare a Festivalului de la Mamaia si fosta concurenta Vocea Romaniei, si-a unit, la inceputul anului, destinele cu alesul ei, Bogdan, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de ceva timp. Artista a facut publice cateva imagini de la marele eveniment chiar pe paginile personale de pe retelele de socializare, mesajul postat fiind unul plin de dragoste pentru barbatul care a luat-o de sotie. „27. ian 2018! Ziua in care am inceput sa iti port numele cu drag, ziua in care ti-am jurat iubire in fata tuturor! Te iubesc Bogdan Win”, a scris Cristina Vasiu, pe pagina sa de Facebook. Cristina si Bogdan au ales sa isi uneasca destinele departe de tara, in Canada, in fata familiei si a celor mai apropiati prieteni. “Aici am vrut noi sa facem cununia civila! In Romania, vom organiza nunta, fiindca vrem sa fie un eveniment special”, a spus artista.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata