FOTO | O iluzie optică a uimit internetul. Cine poartă pantofii cu toc în această poză?

O iluzie optică bizară a devenit virală pe rețelele de socializare. Cei care au privit imaginea s-au străduit să-și dea seama cine poartă de fapt pantofii cu toc.

Imaginea postată de un internaut pe Instagram a făcut furori, utilizatorii rețelelor sociale fiind contrariați de o singură întrebare: Cine poartă pantofii cu toc?

La prima vedere, pare că bărbatul stă în picioare și poartă pantofi cu toc. Este o iluzie optică atât de reușită încât reușește să dea de furcă privitorilor chiar și atunci când aceștia știu adevărul.

Iluzie optică (foto Instagram raphaperachi)

În mod real, în fotografie este o tânăra cu părul lung aplecată peste colegul de birou, care stă pe scaun și lucrează pe calculator.

În imaginea care a adunat peste 40.000 de distribuiri și aproape 100.000 de mii de like-uri sunt doi jurnaliști din Brazilia. Ea a fost postată inițial de Raphael Perachi pe Instagram și a fost preluată de Reddit și Twitter.

Dacă nu ai reușit încă să-ți dai seama cum stau lucrurile, iată o imagine lămuritoare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata