Fiica Madonnei a apărut neepilată într-o reclamă

Lourdes Leon, fiica cea mare a Madonnei a avut o apariție controversată într-o reclamă pentru brandul Converse, ea pozând cu axilele neepilate.

Noua campanie publicitară a companiei a făcut valuri pe internet din cauza apariției lui Lourdes care a ales să pozeze cu brațele în aer, lăsând la vedere axilele neepilate.

Unii internauți au salutat inițiativa tinerei de 21 ani, în timp ce alții au calificat gestul ei ca fiind unul „oribil” și „lipsit de igienă”, notează The Sun.

Nu este pentru prima dată când Leon apare neepilată, ea pozând astfel de mai multe ori, imaginile fiind postate mai apoi pe contul ei de Instagram.

Se pare că Lourdes a ales să calce pe urmele mamei ei, Madonna, care în anul 2014 a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu axilele neepilate.

Lourdes Leon este cel mai mare dintre cei doi copii biologici ai Madonnei – care mai are patru micuţi adoptaţi din Malawi -, iar tatăl ei este Carlos Leon, un instructor de fitness cu care cântăreaţa a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata