POMANĂ DE LUX pentru Ionela Prodan. Invitaţii au plecat cu o sacoşe uriaşe de la parastas. Ce au primit FOTO

La scurt timp după funeraliile regretatei artiste, toți prietenii ei apropiați s-au îndreptat către un resturant de cinci stele unde a avut loc pomana. printre invitați a fost și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, care după ce s-a recules la masa dată de Anamaria Prodan a ieșit încărcată cu o sacoșă plină.

Parastasul organizat de Anamaria Prodan în memoria mamei sale a costat-o scump pe celebra impresară, undeva la aproape 7.000 de euro. Meniul a fost însă unul de lux: invitații au mâncat somon la grătar, sushi și dulciuri făcute la comandă. Printre ei și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, considerată o prietenă foarte apropiată a Ionelei Prodan.

Ea a fost printre primii care a plecat de la restaurant, însă nu cu mâna goală, ci cu o pungă bucșită. "Nu am apucat să mă uit în sacoșă", a declarat artista la ieșire. Noi am aflat însă că la pachet le-a fost dat colivă, cafea, o sticlă de vin și multe dulciuri. La fel a ieșit și Costin Mărculescu din local, cu o pungă plină de bunătăți pe care Anamaria a vrut să le dea de pomană în amintirea mamei ei, precizând că acest pachet l-ar fi primit doar colegii de scenă ai memei ei.

Parastasul a avut loc la Premier Palace, un restaurant preferat al soților Anamaria și Laurențiu Reghecampf. Vă reamintim că în urmă cu trei ani, soțul Anamariei Prodan a primit titlul de „antrenorul anului" la Premier Palace.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata