Moartea misterioasă a lui Avicii. Părea fericit și sănătos cu o zi înainte să moară

DJ-ul suedez Avicii a murit vineri seară la vârsta de 28 de ani și, deocamdată, moartea lui rămâne învăluită în mister. El se afla de câteva zile în vacanță, în Muscat, capitala Omanului, iar cu o zi înainte de moartea sa tragică a făcut o poză împreună cu prietenii.

Avicii a fost dependent de alcool

Imaginea îl înfățișează pe Avicii alături de doi prieteni, la bordul unui yacht. DJ-ul pare sănătos și fericit, iar în mână ține un pahar cu o băutură despre care nu se știe dacă este alcoolică sau nu. Dacă a consumat alcool, s-ar putea să fie vorba de o recădere. Tânărul s-a luptat cu o dependență de alcool, iar în 2013 mărturisea că a renunțat la băuturile alcoolice după ce a avut o pancreatită acută. El a fost operat de apendicită și i s-a scos și colecistul. Conform presei străine, pentru toate aceste probleme de sănătate ar fi fost de vină consumul de alcool.

Până acum, s-au efectuat două autopsii în cazul lui Avicii și se pare că poliția din Oman are toate informațiile privind moartea lui, însă acestea nu au fost făcute publice pentru că familia dorește sa păstreze discreția. Se știe, însă, clar că nu există indicii ale unei crime.

Avicii provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suedia

DJ-ul Avicii, pe numele real Tim Bergling, provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suedia. Mama lui, Anki Liden, este actriță. Unul din frații lui este de asemenea cunoscut în Suedia, fiind tot actor. Însă cel care a mers, încă de vineri seară, în Oman, este David, un alt frate al lui Avicii. Acesta a mers la locul unde a fost descoperit trupul lui Tim pentru a afla care este cauza morții. Deocamdată, el nu a vorbit cu presa și nu se știe ce l-a ucis pe Avicii la numai 28 de ani.

Avicii părea sănătos, dar foarte slab

În ultimele zile din viața sa, Avicii, aflat în vacanță, a făcut mai multe poze cu fanii săi, unele din ele fiind publicate pe conturile de socializare ale stațiunii în care se afla. Fanii au remarcat astfel că DJ-ul părea să se simtă bine, era vesel, era fericit, însă părea foarte slab. Avicii renunțase la concerte încă din 2016, motivțnd că vrea să facă și alte lucruri în viață. El a dat de înțeles că viața de artist nu i se potrivește și nu îi priește, având în vedere problemele sale de sănătate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata