Imagine cu Brigitte Sfăt de când avea 19 ani. Incredibil cum arăta soția lui Ilie Năstase fără operații estetice

Imagine cu Brigitte Sfăt de când avea 19 ani. Bruneta le-a făcut o surpriză prietenilor virtuali și a postat o fotografie în care apare așa cum nu o știa nimeni. În partea stângă vedeta avea 19 ani, iar în partea dreapta este cea mai recentă poză cu ea, la 40 de ani.

Brigitte Sfăt are 40 de ani, dar este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta soția fostului tenismen, pe vremea când avea 19 ani. Atunci, Brigitte nu știa ce înseamnă operații estetice.

Imagine cu Brigitte Sfăt, de pe vremea când nu cunoștea celebritatea
“19′ vs 40′! WHICH?”, a scris Brigitte Năstase pe contul de socializare. “Mereu superbă”, “Cât de tare”, “Erai foarte frumoasă și atunci”, i-au comentat prietenii virtuali. Recent, Brigitte Sfăt a făcut anunțul trist pe contul de socializare prin care susţine că orice sentiment de iubire pentru Ilie Năstase s-a stins. Astfel că, prietenii virtuali ai acesteia sunt convinși că în cele din urmă cei doi vor divorța.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata