I-au facut o ecografie in a 20 a saptamana de sarcina si a descoperit ca e insarcinata cu tripleti si nu gemeni. Medicii i-au spus sa avorteze cel de-al treilea bebelus, insa femeia nu a vrut! Uite cum arata micutul la nastere

Sammi Edes din Melbourne, Australia, in varsta de 29 de ani, a crezut initial ca e insarcinata cu gemeni. Insa, cand si-a facut o ecografie de rutina, medicii au descoperit ceva neasteptat.

Nu le-a venit sa creada cand i-au facut ecografia la 20 de saptamani si au vazut inca o inimioara batand. Mamica singura nu era insarcinata cu gemeni pana la urma, ci cu tripleti. E uluitor cum nu s-a descoperit acest lucru mai devreme. La o analiza mai amanuntita, medicii au mai descoperit ca impart si aceeasi placenta.


Medicii i-au recomandat lui Sammi sa avorteze cel de-al treile bebelus pentru ca i-ar fi pus in pericol pe toti pentru ca nu ar fi reusit sa se hraneasca toti din aceeasi placenta. I-au zis si ca e foarte riscant pentru ca unul sau doi nu vor mai avea sanse de supravietuire. Sammi a avut un soc, insa stia cu siguranta ca nu va vrea sa avorteze copilul pentru ca nu e in masura sa se joace de-a Dumnezeu si fiecare merita o sansa la viata. In saptamana a 30 a, cei trei baieti au venit pe lume: Hunter, Geoffrey si Thomas.

Un miracol s-a produs si toti cei trei baieti sunt sanatosi tun. Chiar si cel mai mic la care medicii nu se asteptau sa supravietuiasca, s-a dovedit a fi un mare luptator.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata