Era atat de GRASA incat la nunta i-a PLESNIT rochia de mireasa. A slabit de rusine ca invitatii au ras de ea. Vezi cum arata acum!

Lui Vicky Jennings, o tanara in varsta de 28 de ani din Marea Britanie, i-a crapat obrazul de rusine cand rochia de mireasa a plesnit pe ea la nunta.

Femeia isi cumparase deja cea mai mare masura pe care a putut-o gasi, dar, cu toate astea, a patit rusinea chiar in ziua nuntii. A fost nevoie sa improvizeze ceva pe loc pentru a putea petrece mai departe la cel mai frumos eveniment din viata ei.

Umilinta in fata oaspetilor, a marcat-o, insa, pe tanara mireasa. S-a hotarat sa slabeasca cu orice pret! Vicky a inlaturat mai intai din dieta sa toate produsele si alimentele nesatoase cum ar fi sucuri carbogazoase, dulciuri, carbohidrati, ciocolata sau mancarea de tip fast food. Cum rezultatele nu au intarziat sa apara, tanara si-a imbunatatit si mai mult stilul de viata facandu-si abonament la sala.

Intr-un an de zile a reusit sa slabeasca 50 de kilograme, ajungand, astfel la silueta mult visata. "Problema la mine era ca nu mancam aproape niciodata mancare gatita. Ajunsesem intr-un moment in care pregateam doar produse semi-preparate pe care le incalzeam la cuptor, beam foarte multe bauturi carbogazoase, iar mancarea mea preferata era kebabul", a declarat Vicky pentru Daily Mail.

"Ma simt foarte ciudat cand ma uit acum la pozele din trecut. Nu ma sinteam grasa", a adaugat tanara care e hotarata sa isi pastreze pe viitor greutatea in limite normale. Dieta ei din prezent se bazeaza pe carne slaba asezonata cu multe legume, iar ca si gustari, fructe proaspete.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata