Mădălina Pamfile este însărcinată în 7 luni. Prima imagine cu burtica de gravidă

La un an de la divorțul de Alin Bruno, Mădălina Pamfile a anunțat că este însărcinată în 7 luni. Tatăl copilului este noul iubit, alături de care vedeta s-a afișat la începutul acestui an.

Mădălina Pamfile a declarat într-o emisiune de televiziune că este însărcinată în șapte luni și urmează să devină mămica unei fetițe. “A lua decizia de a avea un copil este crucială. Ea înseamna a decide pentru totdeauna ca inima ta sa se plimbe în afara trupului tău”,  a scris Mădălina alături de imaginea postată pe contul de socializare.

„Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu cu nimeni. Sunt un pic grăsuță. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiță” a declarat vedeta la Antena Stars.

Mădălina are 25 de ani și a devenit cunoscută showbiz-ul românesc după ce s-a afișat anii trecuți alături de Radu Mazăre. Ulterior bruneta a avut o serie de relaţii amoroase cu fotbalişti.

În 2015, vedeta a anunțat că se căsătorește cu Alin Bruno, un om de afaceri din Timişoara. Mariajul lor s-a încheiat anul trecut, iar la începutul acestui an Mădălina s-a afișat la munte alături de un nou iubit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata