Kim Kardashian continuă serialul pozelor sexy. Neagă că folosește programe de editare foto!

Își face fotografii care mai de care mai surprinzătoare, cu cât mai puține haine pe ea și Kim Kardashian arată fără cusur în imaginile distribuite de ea pe rețelele de socializare. Totuși, în ipostazele surprinse de paparazzi, nu mai vorbim de aceeași divpă sexy cu forme aproape perfecte.

Zilele trecute a fost acuzată de utilizarea în exces a programelor de editare foto, mai ales că a modificat o poză de paparazzi pentru a părea mai slabă, fotografie pe care a distribuit-o pe Instagram. Să nu mai vorbim de imaginile surprinse alături de un make-up artist cu care Kim colaborează pentru noua ei linie de cosmetice și pentru care diva a făcut abuz de Photoshop. Fanii abia că au mai putut s-o recunoască pentru că avea trupul parcă de ceară, iar chipul ei era total schimbat, cu ochii mai mari și alungiți și buzele mai pline.

Cu toate dovezile din lume, Kim nu recunoaște în ruptul captului că ar arăta altfel decât în pozele în care fanii susțin c este prelucrată. Și pentru că are un nou ruj de promovat, a făcut-o tot în stilul ei specific, cu o poză care să atragă atenția.

Numai că poza cu pricina nu pune accentul pe noul produs minune, ci mai degrabă pe posteriorul bombat al vedetei. A vrut să facă o fotografie artistică, în oglindă, iar toți ochii fanilor s-au îndreptat spre formele apetisante ale brunetei. Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată în bustieră și cu o pereche de bikini sexy, cu părul acoperit de un prosop, în timp ce își aplica rujul. Cu o asemenea promovare, Kim parcă ar face reclamă la lenjerie intimă și nu la produse de înfrumusețare!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata