Heidi Klum are un iubit cu 16 ani mai tânăr

Supermodelul Heidi Klum a făcut publică relația pe care o are cu Tom Kaulitz, chitaristul formației Tokio Hotel, după  ce au fost surprinși sărutându-se în timpul pauzei de filmări de la America’s Got Talent.

Cei doi au fost fotografiați de câteva ori împreună în Los Angeles, în pauzele de filmări ale show-ului american în al cărui juriu Heidi este membru, sau părăsind diferite restaurante, scrie Daily Mail.

Klum, în vârstă de 44 ani, a fost căsătorită cu cântărețul Seal cu care are patru copii cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani.

În septembrie 2017, vedeta s-a despărțit de Vito Schnabel cu care a avut o relație de trei ani. Acum Heidi Klum se bucură din plin de momentele petrecute alături de iubitul ei în vârstă de 28 de ani.

Despre viața amoroasă a lui Tom Kaulitz nu se știe prea multe, nefiind o persoană urmărită de fotoreporterii de peste Ocean. Însă, cu 10 ani în urmă, acesta fura inimile a mii de adolescente din întrega lume cu look-ul său rebel și nonconformist.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata