Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, înainte de incinerarea acestuia. Petruța suferă cumplit

Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, înainte de incinerarea acestuia a impresionat pe toată lumea. Petruța suferă cumplit după dispariția fostului om de radio.

Petruța Gheorghe și-a schimbat fotografia de profil de pe contul de socializare, însă nu a pus o lumânare, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, ci o imagine în care apare alături de cel care i-a fost soț până în urmă cu trei ani.

Mesajele de condoleanțe au curs lanț, iar prietenii o susțin și o încurajează în fiecare moment. După trei zile în care a fost ținut în frigiderul IML ”Mina Minovici”, trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus, astăzi, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești”. Decizia de ultimă oră aparține fostei soții, dar și Anastasiei, fiica jurnalistului care, din motive personale, au renunțat la ideea de a-l depune la Galeria de Artă Contemporană Mobius, din Capitală pentru a primi un ultim omagiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata