Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, super sexy! Ana a plecat din tara! Ce bine arata in costum de baie

Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu, concurent Exatlon depaseste momentele grele relaxandu-se cateva zile in afara tarii.

Make-up artistul s-a refugiat in munca, a incercat sa iasa mai mult in oras, iar cea mai recenta decizie a ei a fost sa plece din tara sa se relaxeze putin.
Chiar daca oficial Ana este singura, ea a subliniat la descrierea unei poze publicate pe retelele de socializare ca este in compania unor prietene.

O admiratoare i-a atras atentia ca ar trebui sa isi vada mai departe de viata ei si sa lase in urma trecutul dureros.

"Am senzatia ca la fiecare iesire a ta undeva, oriunde, vrei sa ii dai inca explicatii fostului tau iubit. Nu te merita, esti atat de frumoasa si sunt convinsa ca si inteligenta. Meriti mai mult decat un interesat din asta... Esti superba!! Imi cer scuze daca gresesc!", i-a scris o tanara.

Dincolo de aceasta remarca nu putem sa nu observam si trupul tras ca prin inel al Anei Roman. Bruneta avea deja o silueta de fotomodel, iar acum dupa ce din cauza problemelor in amor a mai slabit cateva kilogramr arata si mai bine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata