Urmau sa devina parinti pentru a patra oara, cand un eveniment tragic le-a curmat viata! Abia cand politistii au gasit telefonul mobil, au inteles ce s-a intamplat de fapt

Lindsey Schmidt, de 29 de ani, si sotul ei Edward, din Beacher, Illinois, aveau impreuna trei copii: Owen, 6 ani, Weston, 4 ani, Kaleb 2 ani si asteptau cu nerabdare cel de-al patrulea copil, fara sa banuiasca o clipa tragedia care avea sa se abata asupra familiei.
O tabara pentru copii avea sa le aduca sfarsitul lui Lindsey Schmidt si a celor trei copii ai lor. In drum catre tabara in care cei trei frati trebuiau sa isi petreaca vacanta,masina le-a fost lovita puternic de un alt autoturism.
In urma impactului, Kaleb si Lindsey au murit pe loc, iar Owen si Weston au fost dusi la un spital din apropiere, amândoi decedând mai târziu din cauza ranilor grave, noteaza Chicago Tribune, citat de livebizmedia.com.
In vârsta de de 25 de ani, soferul masinii care a provocat accidentul, a avut nevoie de o interventie chirurgicala de reconstructie la nivelul bratului.
intr-o clipa, Edward si-a pierdut intreaga familie, iar aceasta tragedie il va urmari tot restul vietii.
Dar pentru Edward, vestile proaste nu se incheiasera. in timpul unei anchete, a iesit la iveala faptul ca soferul masinii care a provocat accidentul si care rula cu mare viteza vorbea sau trimitea mesaje de pe telefon in acel moment, ceea ce a facut ca acesta sa nu fie atent la semnul STOP din intersectie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata