Un bărbat s-a trezit din comă după o vizită a copilului său nou-născut

Un bărbat de 25 de ani, care a suferit un accident de motocicletă a stat în comă aproape două săptămâni, dar și-a revenit la scurt timp după ce partenera sa i-a dus să-și întâlnească pentru prima dată copilul nou născut, scrie Metro.co.uk.

James Spence, în vârstă de 25 de ani, a suferit leziuni ale creierului în urma accidentului grav în care a fost implicat în luna iulie. Bărbatul a intrat în comă și starea lui era gravă, dar medicii nu i-au spus iubitei sale, aflată în ultima lună de sarcină, cât de gravă era starea acestuia.

Charlene Pope, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată în 38 de săptămâni când iubitul ei a suferit accidentul și a născut la scurt timp după ce James a intrat în comă. Ea a intrat în travaliu cu o săptămână mai repede decât termenul stabilit și a născut în același spital în care era internat iubitul ei.

La scurt timp după ce a născut, Charlene, care mai are doi copii, i-a dus iubitului ei copilul, pe care l-a numit Carter, chiar în ziua în care l-a născut. „Îmi era teamă că băiatul nostru ar putea să nu-și întâlnească tatăl. Dar cred că prezența copilului l-a ajutat să-și revină”, a povestit Charlene.

Charlene a născut la ora 2 dimineața, iar în aceeași zi, la ora 15 l-a duc pe Carter să-și întâlnească tatăl. Două zile mai târziu, James s-a trezit din comă și apoi a avut ocazia să-și și recunoască copilul și să aibă o relație normală cu micuțul.

După alte două săptămâni petrecute la terapie intensivă, James a fost mutat într-o secție de recuperare și a făcut prograse remarcabile, în doar câteva zile a fost externat, iar în noiembrie s-a întors la muncă fiind recuperat perfect.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata