TRAGEDIE în FOTBAL. Un fost jucător din naţională A MURIT. A suferit un ATAC DE CORD când se afla LA VOLAN

O nouă tragedie loveşte lumea fotbalului. Un jucător legendar a murit după ce a suferit o criză cardiacă în momentul în care se afla la volan.

Enrique Castro "Quini", care a evoluat în cursul carierei sale la FC Barcelona şi Sporting Gijon, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 68 ani, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla la volan.

"Quini ne-a părăsit. Fie care legenda noastră să se odihnească în pace", se arată într-un comunicat al celor de la Sporting Gijon, care precizează: "O deficienţă cardiacă în timp ce conducea l-a luat pe Quini în această seară. Poliţia, iar apoi serviciul de ambulanţă, au încercat în zadar să-l resusciteze".

"Quini, jucătorul şi legenda clubului nostru, este mort. Camp Nou nu va uita niciodată moştenirea sa", a scris la rândul său FC Barcelona pe pagina sa de Twitter.

Golgheter al campionatului Spaniei în cinci rânduri, Quini a debutat în prima divizie la Gijon, în 1968, înainte de a se transfera la FC Barcelona, în 1980. El are în palmares două Cupe ale Spaniei (1981, 1983) şi o Cupă a Cupelor (1982). S-a despărţit de Barca în 1984, revenit la Sporting Gjon, unde şi-a încheiat cariera în 1987.


Quini a îmbrăcat de 33 de ori tricoul selecţionatei Spaniei, pentru care a marcat 8 goluri şi alături de care a participat la Cupele Mondiale din 1978 şi 1982, precum şi la Campionatul European din 1980.

Cariera sa a fost marcată şi de o poveste neobişnuită, petrecută în 1981, când a fost răpit şi sechestrat timp de 25 de zile, înainte de a fi eliberat nevătămat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata