Prima imagine cu Mirabela Dauer după operaţia la rinichi

La o lună de la operația în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi, Mirabela Dauer (70 de ani ) zâmbește din nou! Ieri, îndrăgita cântăreață le-a arătat tuturor, prin intermediul unei imagini publicate pe pagina sa de Instagram, că se simte bine și că totul este sub control.
Nefardată, îmbrăcată sport, într-un hanorac gri cu glugă și cu un căţeluş de pluş în mână, pentru a înveseli și mai mult peisajul, Mira le-a arătat fanilor că se simte bine, ba mai mult, că problemele de sănătate nu au slăbit-o atât de vizibil, pe cât s-ar fi aşteptat lumea. “Sănătate multă, doamna Mira!”, “Scumpa mea doamnă, multă sănătate şi multă putere”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere primite de vedetă din partea fanilor. Pe 29 ianuarie, Mirabela Dauer a fost operată de urgenţă. Medicii i-au extirpat un rinichi, dar şi porţiuni din organe alăturate, din cauza unor tumori pe care le-au găsit la investigaţii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata