N-au avut pic de rusine si au facut sex in metrou! O tanara si-a satisfacut iubitul in vazul tuturor

Cine este autorul dublei crime din sectorul 3 al Capitalei. Tânărul, care și-a ucis iubita, în timp ce s-ar fi aflat sub influența drogurilor, are 23 de ani, iar tatăl acestuia lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la București.
Libianul Ahmed Othman este autorul dublei crime din Capitală. Tânărul, care era consumator de droguri și s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care ar fi comis faptele oribile. El și-a înjunghiat iubita de 24 de ani, iar apoi pisica acesteia. Apoi, tânărul a plecat din bloc, unde s-a întâlnit cu un vecin, căruia i-ar fi cerut o țigară sau bani pentru țigări.
Speriați, vecinii au sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Potrivit sursei citate, tânărul a fost imobilizat de mai mulți vecini din bloc până la sosirea echipajelor de Poliție.
Dus la audieri, tânărul de cetățenie libiană a refuzat să facă declarații. El a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.
Libianul Ahmed Othman se lăuda pe Facebook cu mașina cu numere „Corp Diplomatic”
Ahmed Othman, în vârstă de 24 de ani, este student al Universității Politehnice din București. Pe contul său de Facebook, acesta a publicat și o fotografie cu mașina „Corp Diplomatic” pe care a primit-o de la statul român. Tatăl său este un oficial în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata