Imagini scandaloase cu eleve minore, filmate in timpul unei orgii! Ce detaliu uluitor a observat Mara Banica in fotografii

Cateva eleve din Buzau au ajuns implicate intr-un scandal sexual de proportii, dupa ce un apropiat le-ar fi santajat pe fete, pentru a obtine bani in schimbul serviciilor prestate de ele.
Cele doua fete au facut videochat din casa baiatului si, mai mult, un clip cu imagini sexuale explicite, in care apar cele doua fete, alaturi de baiatul in varsta de 20 de ani, a scapat pe internet.

Mara Banica si-a dat seama imediat de identitatea personajului care apare in clipul video, dupa ce tatuajul l-a dat de gol.
"El are un tatuaj personalizat. Mergem mai departe pe facebook-ul lui, in fotografii apare acelasi baiat cu acelasi tatuaj. Este fara indoiala acelasi tatuaj, asa ca vorbim de acest domn, Laurentiu. Si, mai mult decat atat, el a incasat bani, dupa ce imaginile au fost publicate. Fetele nu puteau primi bani pentru ca sunt minore. Cineva a primit bani pentru aceste prestatii.", a spus Mara.
"Nu a fost nimic cu forta. Chiar as vrea sa fiu si eu si ea invitat in platou si sa fim pusi amandoi sub testul poligrafului. A fost ceva scurt, a fost o copilarie.", a spus Laurentiu, despre acuzatiile care i-au fost aduse.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata