I-a pus o candela si icoane la capatai si a locuit 30 de ani cu cadavrul mamei in casa! Oamenii legii au inmarmurit cand au intrat in apartamentul unei pensionare de 77 de ani

Colaboratorii Politiei Nationale din regiunea Mykolaiv au gasit o femeie in varsta de 77 de ani, care locuia, de 30 de ani, alaturi de trupul mumificat al mamei. Cand au ajuns in apartamentul femeii, politistii au gasit trupul mumificat pe o canapea, inconjurat de icoane. Corpul era imbracat intr-o rochie alba si avea capul acoperit.

Intr-o alta camera se afla chiar femeia in varsta de 77 de ani, intinsa pe podea, cu ambele picioare paralizate. Batrana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Intr-un raport al politiei se precizeaza ca „pentru a salva femeia in varsta de 77 de ani, ofiterii au avut nevoie de ajutor special pentru a sparge usa apartamentului”.

Vecinii femeii au fost cei care au anuntat autoritatile. Tot ei povestesc ca batrana nu deschidea niciodata usa de la intrare, iar vecinii dornici sa o ajute ii lasau mancare la usa. Din acest motiv, nimeni nu stia ca ea traieste cu cadavrul mamei in apartament.

Oamenii legii au scos trupul mumificat si l-au trimis la medicina legala pentru expertiza, iar femeia de 77 de ani a fost internata la spital.

Autoritatile au demarat o ancheta in acest caz.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata