Fostul sot al Andreei Marin a avut o postare mai putin fericita pe contul lui de Facebook. Tuncay Ozturk a vrut sa demonstreze ca e bun la toate insa a cam dat-o in bara.
El a postat o imagine in care tine de guler un copil suspendat in aer iar cu cealalta mana tine telefonul la ureche. „Unii ar putea spune ca ma antrenez sa fiu tatic. Eu o numesc doar multitasking. Ce parere aveti despre asta?”, a intrebat Tuncay.
Raspunsurile mamicilor mai ales nu au fost insa cele asteptate.
„Dupa expresia fetei copilului siu felul cum il tineti atarnat, parerea mea este sa mai luati lectii, sper ca nu va asteptati sa primiti laude la o asemenea imagine”, i-a scris cineva.

Fostul sot al Andreei Marin, imagine socanta: "Copilul nu este un accesoriu"

„Se vede ca „modelul” pe care exersezi tu nu e al tau. Daca cineva s-ar purta asa cu copilul meu, doar la salvare as putea telefona. Fara suparare!”, a mai scris cineva.
„Imaginea asta n-o prea inteleg. Multitasking? Cum sa vorbesti la telefon si sa tii copilul atarnand de haine. Nu vad dragostea pentru copii”, a fost o alta opinie.
„Parca ai tine o geanta. Copilul nu este un accesoriu si nici o jucarie. Dar avand in vedere ca poza este una amuzanta, sa nu exageram in critica, zic”, a mai spus cineva.
Fostul sot al Andreei Marin a primit insa si reactii pozitive din partea femeilor, unele sustinand chiar ca imaginea socanta ar fi de fapt trucata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata