Femeia aceasta nu bea mult, cam un pahar de vin pe zi, dar s-a hotarat sa nu mai puna alcool in gura timp de o luna! E incredibil cum s-a schimbat aspectul ei, zici ca e cu 15 ani mai tanara! FOTO

Cazul ei a fost prezentat in cadrul unei emsiuni pe teme medicale, din Statele Unite.

Pacienta, care a dorit sa nu fie numita, obisnuia sa bea cel mult cinci pahare de vin pe saptamana. Nu credea ca acest obicei ii face rau, pentru ca un pahar de vin rosu pe zi e chiar indicat impotriva bolilor cardiace, insa rezultatele au fost uimitoare.

La scurt timp dupa ce a renuntat la alcool, au inceput sa apara rezultatele. La inceput, tenul ei si-a pierdut din culoarea rosie, apoi a inceput sa doarma mai bine, pielea nu mai era la fel de uscata, nu mai manca la fel de multe dulciuri.

In a treia saptamana, ea primea deja complimente din partea prietenilor pentru tenul intinerit.

Explicatia? Alcoolul poate provoca pentru anumite persoane o reactie chimica ce duce la dilatarea vaseloe e sange. In cazul acestei paciente, vasele de sange au avut nevoie de aproape o luna pentru a reveni la dimensiunile naturale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata