Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 12 kilograme într-un timp record

Cum a slăbit Silvia Dumitrescu 12 kilograme într-un timp record. La 57 de ani artista se meține în formă cu un regim echilibrat, sărac în dulciuri şi prăjeli, dar şi prin mişcare, ea obişnuind să meargă aproape zilnic, kilometri întregi cu bicicleta.

Silvia Dumitrescu a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme, în nici un an, şi puţin mai lipseşte să ajungă acum la greutatea de odinioară, când era căutată până şi pentru prezentările de pe podium. După problemele avute cu glanda tiroidă, în urma cărora luase în greutate mai bine de 20 de kilograme, artista s-a ambiţionat şi, graţie unui regim sănătos, combinat cu multă mişcare, a reuşit ceea ce şi-a propus.

Vedeta mânâncă mult mai puţin şi mai des, a renunţat la dulciuri şi prăjeli, cu precizarea că mai gustă din când în când doar ciocolată amăruie. A mers şi la sală, de două ori pe săptămână, pentru câte o şedinţă de 20 de minute de Amplifitness. De asemenea, cam de trei ori pe săptămână, umblă cu bicicleta câte o oră pe zi!

Silvia Dumitrescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp, cum se menține în formă. Un motiv întemeiat pentru ea să-și consume caloriile făcând mult sport. Astfel că, dacă vara aleargă la malul mării, Silvia Dumitrescu slăbește iarna pe patinoar.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata