Are 230 de kilograme, e barbat in toata firea si se pozeaza ca o diva din reviste. Adevarul despre sanii barbatului

Arcadio Del Valle, un tanar supraponderal in varsta de 30 de ani, adora sa se pozeze asemenea unui star. Sau, mai bine spus, asemenea unei starlete.
Din cauza problemelor cu greutatea, Arcadio a renuntat la visul sau, industria fashion, de teama ca va fi respins.

De curand, el si-a facut curaj si si-a invins cea mai mare teama. Asemenea unui model, el a inceput sa pozeze atat cu haine pe el, cat si semi-dezbracat, invingandu-si astfel una din cele mai mari fobii: teama ca oamenii sa nu rada de glandele lui mamare, care din cauza grasimii s-au dezvoltat foarte mult.
In mod surprinzator, datorita curajului sau si mesajul pe care l-a transmis oamenilor, de a-si iubi propriul corp, barbatul a primit chiar si o oferta de a defila pe podium, dar si solicitat in mai multe sedinte foto.
"Nu m-am simtit niciodata increzator. Totul s-a schimbat acum 3 ani pentru mine. Atunci cand cresti intr-o lume in care media te forteaza sa arati intr-un anume fel, sa ai o anumita greutate, te afecteaza si nu te mai simti bine in propria piele", a spus el.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata