A ramas in istorie ca fiind cea mai urata femeie din lume si o porecleau "bot de magar". S-a maritat cu un barbat chipes si au facut un copil. Au ramas fara cuvinte cand au vazut cum arata baietelul

Grace McDaniels s-a nascut cu o malformatie la nivelu gurii, insa in ciuda acestui defect, femeia a reusit sa duca o viata normala.
Mai mult, femeia s-a bucurat in fiecare zi de viata ei, a calatorit, a lucrat la circ si a participat la diverse reprezentatii.
In ciuda faptului ca era poreclita "bot de magar", ea nu s-a lasat afectata, mai ales ca reusea sa ii cucereasca pe cei din jur cu mintea ei ascutita. A cunoscut un barbat chipes, s-au indragostit unul de celalalt si au avut impreuna un copil.
Baitelul lor s-a transformat intr-un barbat chipes, fara niciun fel de malformatie.

Grace a suferit de sindromul Sturge–Weber, o boala congenitala rara, de natura neurologica si dermatologica. Apartine unui grup de afectiuni denumit facomatoze, caracterizate prin boli ale sistemului nervos si ale pielii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata