Viorica Dăncilă, schimbare de look. Premierul desemnat și-a schimbat coafura

Viorica Dăncilă și-a făcut o schimbare de look. Premierul desemnat a apărut la declarații, alături de Liviu Dragnea, cu o nouă coafură, diferită de cea pe care a avut-o în ultimii ani.
Viorica Dăncilă și-a schimbat coafura, după ce a fost desemnată premier, urmând să devină prima femeie care deține acestă funcție în România.
Ea și-a afișat noul look, când a apărut alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, în urma discuțiilor pe care le-a purtat cu UDMR, înainte de definitivarea noului cabinet, precum și înainte de votul care urmează sa fie dat în parlament lunea viitoare.
Dăncilă, despre ce o recomandă pentru funcția de premier: O altă abordare, bazată pe dialog, constructivă

Întrebată, la Parlament, ce o recomandă pentru funcţia de premier, Dăncilă a răspuns că are ”o altă abordare, bazată pe dialog, constructivă”.
Ea a spus că ştie să lucreze cu instituţiile europene, mai ales că de la 1 ianuarie anul viitor România va prelua preşedinţia Consiliului UE.
„Am o experienţă atât politică, am o experienţă a celor 9 ani în Parlamentul European, am condus delegaţia europarlamentarilor români în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, am experienţă în ceea ce priveşte abordarea constructivă, în sensul că nu văd numai critica din partea cuiva, văd şi faptul de a veni cu soluţii. Am lucrat foarte bine – şi cred că acesta ar trebui să fie şi modul de lucru în România – cu colegi din multe grupuri politice şi cred că proiectele care sunt importante pentru ţară trebuie abordate de toţi. Modul de abordare din Parlamentul European ar trebui implementat şi aici şi, decât să critici, este bine să vii cu soluţii pentru probleme foarte importante”, a precizat Viorica Dăncilă.
Întrebată care este cea mai importantă măsură pe care o va lua ca premier, Viorica Dăncilă a spus: „Putem vorbi de un Cod economic, de un Cod administrativ, putem vorbi de legea învăţământului, de legea pensiilor”.
Ea a menţionat faptul că a preluat programul de guvernare, a eliminat ce a fost realizat şi urmează să-l pună în aplicare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata