Uita ce stiai despre imaginea lui Iisus! Expertii i-au reconstruit chipul iar imaginea e neasteptata. Nu arata DELOC asa cum ai fost invatat sa crezi

Un grup de experti din domeniul medical si-au pus la dispozitie cunostintele pentru a-i recrea imaginea.


Folosind cunostintele de antropologie si medicina, impreuna cu informatii culese din Biblie si din studiile istorice despre populatia semita, inclusiv din analiza craniilor semitilor, expertii au ajuns la o imagine generica a unui barbat din acea perioada.

Ilustratia demonstrativa are parul negru, ondulat, ten inchis si un chip lat, asemanator cu al evreilor din nordul Israelului.


Folosind imagistica 3D, au reconstruit craniu, pe care au adaugat mulaje ale tesutului muscular, insa aspectul final al ochilor si al pielii a implicat si munca artistica. Folosind informatii din Biblie, au ajuns la concluzia ca Iisus a avut parul scurt, in contradictie cu reprezentarile din picturi sau filme, care Il reprezinta cu parul lung.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata