Monica Gabor nu se mai ascunde. S-a pozat cu amorezul chinez și băiețelul vitreg

Monica Gabor a făcut, la început de an 2018, un gest la care puțină lume s-ar fi așteptat. S-a pozat pentru prima oară în compania iubitului chinez și a fiului acestuia.
Monica Gabor a petrecut sărbătorile, în America, în compania iubitului ei chinez, omul de afaceri Mr. Pink, a fiicei ei, Irina Columbeanu, dar și alături de băiețelul ei vitreg, Anthony.
Potrivit unui apropiat al cuplului, Mr. Pink ar avea doi copii dintr-o relație anterioară. Irina Columbeanu l-a cunoscut pe Anthony.
La început de an 2018, Monica Gabor a făcut un gest cu totul neaștaptat. Ea a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, de fetița ei, dar și de băiatul lui Mr. Pink, toți cei patr pozând ca o familie fericită în vila din Beverly Hills a omului de afaceri chinez.
„La mulți ani! Happy New Year! Clipe de neuitat cu iubirile mele! ❤️❤️❤️ Vă dorim și vouă ce este mai frumos si îndepliniri pe toate planurile vieții!”, a afirmat Monica Gabor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Gestul impresionant facut de Nicoleta Guta pentru Denisa Manelista in fata a zeci de oameni. "Cat de nedreapta e viata. Vestea asta m-a dat peste cap" EXCLUSIV!