Gestul impresionant facut de Nicoleta Guta pentru Denisa Manelista in fata a zeci de oameni. "Cat de nedreapta e viata. Vestea asta m-a dat peste cap" EXCLUSIV!

Denisa Manelista a fost o vedeta indragita atat de public cat si de colegii de breasla. Nicoleta Guta este una dintre cantaretele care au vorbit foarte frumos despre solista si, in plus, blonda a facut cateva gesturi care demonstreaza cat a apreciat-o pe tanara trecuta in nefiinta la 27 de ani.

Nicoleta Guta a plans la moartea Denisei si nu i-a venit sa creada ca tanara cu sapte ani mai tanara decat ea si-a gasit sfarsitul exact cand cunoscuse fericirea si implinirea.

"Sunt bulversata, vestea asta m-a dat peste cap. La inceput nici nu stiam ce sa cred sau daca este adevarat sau nu. Din pacate, vestile triste se confirma. Ma gandesc cat de nedreapta e viata asta, muncesti pana nu mai poti si intr-o clipa se duce totul. Viata trebuie apreciata tot timpul, tot timpul. Mare pacat. Atat de tanara. Avea 27 de ani, deci era cu 7 ani mai mica decat mine. Dumnezeu sa o ierte!", a declarat Nicoleta.

In urma cu cateva zile fiica lui Nicolae Guta a facut un gest de aplaudat la unul dintre spectacolele ei. Inainte sa inceapa concertul, interpreta de muzica de petrecere si-a rugat publicul sa tina un moment de reculegere pentru Denisa si i-a dedicat regretatei ei colege una dintre piesele ei preferate.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata