Gabrielei Cristea i-a sarit tandara, dupa ce un internaut i-a lasat un comentariu rautacios la o fotografie.
Gabriela Cristea traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei acum, de cand a devenit mamica. Vedeta adora sa-si petreaca timpul acasa, in sanul familiei, sa stea cu fetita ei, dar si sa gateasca bunatati.
Recent, vedeta tv a facut o tarta cu fructe pe care s-a gandit sa le-o arate si prietenilor ei virtuali. Mare parte din admiratoare s-au grabit sa o intrebe pe prezentatoarea tv care e reteta, altele insa i-au lasat comentarii rautacioase.
“Avem musafiri si m-am gandit sa ma prezint onorabil. Tarta cu creme patisseri cu mascarpone si sos de fructe de padure!”, a scris Gabi Cristea langa imaginea cu tarta.
“Poate nu ne intereseaza”, i-a raspuns sec un internaut. Mesajul nu i-a picat bine Gabrielei care i-a raspuns, in stilu-i caracteristic.
“Stimata doamna, daca nu va intereseaza puteti sa imi blocati postarile. Va amintesc ca acesta este contul meu PERSONAL de facebook pe care pot sa postez ce doresc si sa ma exprim liber. Viata frumosa va doresc!”, a scris bruneta.
Pentru cele care au dorit reteta pentru tarta cu fructe, Gabi le-a scris exact cum a preparat-o.

Intra pe aici ca sa afli ingredientele.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata