Declarația surprinzătoare a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, despre primul său mariaj. „Un impuls de moment, un teribilism al vârstei”

Soțul Alinei Sorescu, Alexandru Ciucu, a mai fost căsătorit în urmă cu ani, căsnicia fiind una despre care nu se știu foarte multe detalii.

Alexandru Ciucu este căsătorit cu artista Alina Sorescu, împreună cu care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbi-ul românesc, dar și unul dintre cele mai unite.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Chiar dacă au trecut peste șapte ani de la căsnicia lor, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu știu să mențină vie flacăra pasiunii.

Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul al lui Alexandru Ciucu. Acesta a mai fost căsătorit o dată. Despre această căsnicie nu se cunosc prea multe detalii, însă Alexandru Ciucu a vorbit despre prima sa căsnicie într-un interviu pentru revista Tango, din urmă cu ceva ani.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți.

Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, explica Alexandru Ciucu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ai asa ceva la baza unghiei, pe degete? Se numeste "lunula" si reprezinta un indiciu pretios despre sanatatea ta! Uite ce inseamna daca si a ta arata asa

Craciun trist pentru ginerele lui Sile Camataru! Ninel a taiat porcul fara socrul lui, recent incarcerat FOTO

"Nicoleta Guta isi pierde vocea"! Fanii o desfiinteaza pe manelista ca nu mai canta ca altadata